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TítuloEffects of hydrothermal and high-pressure processing on structural and physicochemical properties of starches from chestnuts
Autor(es)Pino Hernández, Enrique
Fasolin, Luiz Henrique
Saraiva, Jorge Alexandre
Abrunhosa, Luís
Teixeira, J. A.
Pereira, Ricardo Nuno Correia
Ballesteros, Lina F.
Palavras-chaveHydrothermal processing
High-pressure processing
Chestnuts
Starch
Data2019
CitaçãoPino Hernández, Enrique; Fasolin, Luiz H.; Saraiva, Jorge A.; Abrunhosa, Luís; Teixeira, José A.; Pereira, Ricardo N.; Ballesteros, Lina F., Effects of hydrothermal and high-pressure processing on structural and physicochemical properties of starches from chestnuts. DOF 2019 - 8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems" (Book of Abstracts). No. PO71-24999, Porto, Portugal, July 7th - 10th, 58-59, 2019. ISBN: 978-989-20-9533-2
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/61160
ISBN978-989-20-9533-2
Versão da editorahttps://www.dof2019.org/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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