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https://hdl.handle.net/1822/61160
Título: | Effects of hydrothermal and high-pressure processing on structural and physicochemical properties of starches from chestnuts |
Autor(es): | Pino Hernández, Enrique Fasolin, Luiz Henrique Saraiva, Jorge Alexandre Abrunhosa, Luís Teixeira, J. A. Pereira, Ricardo Nuno Correia Ballesteros, Lina F. |
Palavras-chave: | Hydrothermal processing High-pressure processing Chestnuts Starch |
Data: | 2019 |
Citação: | Pino Hernández, Enrique; Fasolin, Luiz H.; Saraiva, Jorge A.; Abrunhosa, Luís; Teixeira, José A.; Pereira, Ricardo N.; Ballesteros, Lina F., Effects of hydrothermal and high-pressure processing on structural and physicochemical properties of starches from chestnuts. DOF 2019 - 8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems" (Book of Abstracts). No. PO71-24999, Porto, Portugal, July 7th - 10th, 58-59, 2019. ISBN: 978-989-20-9533-2 |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/61160 |
ISBN: | 978-989-20-9533-2 |
Versão da editora: | https://www.dof2019.org/ |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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