Percorrer por assunto Tomato
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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Abr-2019 | Application of edible nanolaminate coatings with antimicrobial extract of Flourensia cernua to extend the shelf-life of tomato (Solanum lycopersicum L.) fruit | Salas-Méndez, Esperanza de Jesús; Vicente, A. A.; Pinheiro, Ana Cristina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2023 | Early activation of antioxidant responses in Ni-stressed tomato cultivars determines their resilience under co-exposure to drought | Spormann, Sofia; Soares, Cristiano; Martins, Viviana, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
7-Mar-2021 | In vitro gastrointestinal digestion impact on the bioaccessibility and antioxidant capacity of bioactive compounds from tomato flours obtained after conventional and ohmic heating extraction | Coelho, Marta C.; Ribeiro, Tânia B.; Oliveira, Carla, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Toxicidade de pesticidas sobre o fungo nematófago Pochonia chlamydosporia e seu efeito no controlo do nematode Meloidogyne incognita | Carvalho, Rui Pedro Fernandes | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |