Percorrer por assunto Micotoxinas

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Nov-2011Análisis de micotoxinasGonzález-Sapienza, Gualberto; Venâncio, ArmandoCapítulo de livroAcesso aberto
10-Out-2018Control of mycotoxins in the food chainVenâncio, ArmandoComunicação oral Acesso aberto
Dez-2013A cromatografia e a micotoxicologia alimentarAbrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Venâncio, ArmandoComunicação oral Acesso aberto
2015Identification of mycotoxigenic fungi from grains in a Nigerian region using the modern polyphasic methodologyOkeke, O. F. I.; Fapohunda, S. O.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2016In vitro evaluation and characterization of mineral, organic and polymers mycotoxin bindersFernandes, Jean MichelDissertação de mestrado Acesso aberto
28-Out-2019Inhibition of fungal growth and mycotoxin production by lactic acid bacteriaGuimarães, Ana Cristina Silva EsperançaTese de doutoramentoAcesso aberto
Dez-2016Inhibitory effect of essential oils on growth and on aflatoxins production by Aspergillus parasiticusSoares, Célia; Morales-Valle, Héctor; Faria, J., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2012Micotoxinas detectadas en productos alimenticios en Portugal: revisiónAbrunhosa, Luís; Morales-Valle, H.; Soares, Célia Maria Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2011Micotoxinas en materias primas, piensos y forrajesSantos, Valentina; Venâncio, Armando; Campos, SérgioCapítulo de livroAcesso aberto
27-Fev-2011Mohos productores de micotoxinasMorales-Valle, HéctorCapítulo de livroAcesso aberto
2019Mycotoxin mixtures in food and feed: a holistic, innovative, flexible modelling approach for risk assessment MYCHIFBattilani, Paola; DallAsta, Chiara; Brera, Carlo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jan-2020Mycotoxin mixtures in food and feed: holistic, innovative, flexible risk assessment modelling approach: MYCHIFBattilani, Paola; Palumbo, Roberta; Giorni, Paola, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Jan-2020Mycotoxin mixtures in the rice food chain: current situation, and pre- and postharvest strategies to minimize contaminationVenâncio, Armando; Gonçalves, Ana; Palumbo, R., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2018Mycotoxins adsorption properties of Kefir microorganismsGonçalves, Ana Margarida de MatosDissertação de mestrado Acesso aberto
16-Dez-2011Mycotoxins and mycobiota in Brazil nuts and strategies for their controlSilva, Otniel FreitasTese de doutoramentoAcesso aberto
Nov-2011Mycotoxins in post-harvest maize in three Portuguese regionsSoares, Célia Maria Gonçalves; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
Dez-2011Mycotoxins production by Aspergillus section Flavi isolated from harvested maizeSoares, Célia Maria Gonçalves; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Novas bio-estratégias para a destoxificação de ocratoxina A utilizando bactérias do ácido lácticoMaria, J. C.; Laranjo, V.; Abrunhosa, Luís, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Ocratoxina A e outras micotoxinasAbrunhosa, Luís; Venâncio, ArmandoCapítulo de livroAcesso restrito autor
Dez-2016Ozone against mycotoxins and pesticide residues in food: Current applications and perspectivesTrombete, F.; Freitas-Silva, O.; Saldanha, T., et al.ArtigoAcesso aberto