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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
26-Nov-2022Active aroma compounds assessment of processed and non-processed micro- and macroalgae by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry targeting seafood analogsMoreira, Catarina; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
17-Ago-2021Chemical characterization of Sambucus nigra L. flowers aqueous extract and its biological implicationsFerreira-Santos, P.; Costa, H.; Salvador, Ângelo C., et al.ArtigoAcesso aberto
2015Comparison of soxhlet, accelerated solvent and supercritical fluid extraction techniques for volatile (GC–MS and GC/FID) and phenolic compounds (HPLC–ESI/MS/MS) from Lamiaceae speciesRodríguez-Solana, Raquel; Salgado, José Manuel; Domínguez, José Manuel, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2007The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes regionLemos, Claudia; Machado, Sofia; Pereira, Maria José, et al.Comunicação oral Acesso aberto
2020Desenvolvimento de uma gama de aromas para aplicação em produtos alimentaresPereira, Ana Patrícia GuimarãesDissertação de mestrado Acesso aberto
2011Determination of anatoxin-a in environmental water samples by solid-phase microextraction and gas chromatography-mass spectrometryPereira, Paula Alexandra Martins; Leão, José Manuel; Geraldo, M. Dulce, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
25-Jan-2024Determination of free and glycosidically-bound fractions responsible of grape musts aroma by solid-phase extraction (SPE) and gas chromatography-mass spectrometry (GC-MS)Vilanova, Mar; Oliveira, J. M.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
30-Jul-2019Estudo de maceração de perfumes e produtos perfumadosLopes, Catarina SeixasDissertação de mestrado Acesso restrito autor
2011Genotypic and pheno-metabolomic characterization of a Saccharomyces cerevisiae strain collectionDuarte, Ricardo Franco; Mendes, Inês; Castro, C. C., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2017Impact of a microbial cocktail used as starter culture on cocoa fermentation and chocolate flavorMoreira, Igor Magalhães da Veiga; Vilela, Leonardo de Figueiredo; Miguel, Maria Gabriela da Cruz Pedroso, et al.ArtigoAcesso aberto
15-Ago-2021Influence of S. cerevisiae and P. kluyveri as starters on chocolate flavourMoreira, Igor; Costa, Jéssica; Vilela, Leonardo, et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2019Production of blueberry wine and volatile characterization of young and bottle-aging beveragesMendes-Ferreira, Ana; Coelho, Eduardo; Barbosa, Catarina, et al.ArtigoAcesso aberto
2022Separação, identificação e caracterização dos compostos neutros da Pitch por HPLC-MS, ESI-MS/MS, GC-MS, FTIR-ATR e RMN e avaliação da sua atividade antioxidante e antibacterianaLima, Margarida LagoDissertação de mestrado Acesso aberto
31-Jan-2020Validation of a LLME/GC-MS methodology for quantification of volatile compounds in fermented beveragesCoelho, Eduardo João Louro; Lemos, M.; Genisheva, Zlatina, et al.ArtigoAcesso aberto
Jul-2018Volatile compounds and protein profiles analyses of fermented cocoa beans and chocolates from different hybrids cultivated in BrazilMoreira, Igor Magalhães da Veiga; Vilela, Leonardo de Figueiredo; Santos, Cledir, et al.ArtigoAcesso aberto
11-Out-2010X-metabolomics: a software tool for dynamic mass spectroscopy automated signal processingCastro, C. C.; Ferreira, António César da Silva; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto