Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Ago-2021 | 2³ central composite rotatable design for the production of neem oil nanoemulsion for antifungal and antiparasitic applications | Rabelo, Alessandra S.; Sutili, Felipe K.; Meneses, Juliana O., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2002 | Application of surface response analysis to the optimization of penicillin acylase purification in aqueous two-phase systems | Marcos, João Carlos; Fonseca, Luís Pina; Ramalho, Maria Teresa, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2020 | Classifying empirical studies in an educational context through an experimentation framework | Ribeiro, Pedro Abreu; Machado, Ricardo J.; Alves, Luis | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
2012 | Developing scaffolds for tissue engineering using the Ca2+-induced cold gelation by an experimental design approach | Ribeiro, Artur J.; Gomes, Andreia C; Paulo, Artur Cavaco | Artigo | Acesso aberto |
2021 | Fusion proteins as innovative hair cosmetic products | Costa, André Filipe Fernandes | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Nov-2011 | MaLaKuLa: stories inside “magical” seashells | Carvalho, João; Branco, Pedro | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Methodology for analyzing crack initiation in a vessel under LBE environment | Caicedo, Yandre Liceth Lozano | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
12-Fev-2007 | Optimização de estratégias de alimentação para identificação de parâmetros de um modelo de E. coli. utilização do modelo em monitorização e controlo | Veloso, Ana C. A. | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
1996 | Optimização de estratégias de alimentação para identificação de parâmetros de um modelo de fermento de padeiro | Rocha, Cristina M. R. | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Mar-2018 | Production of fructo-oligosaccharides by Aspergillus ibericus and their chemical characterization | Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Alves Filho, E. G.; Fernandes, Fabiano A. N., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | A study on chemical constituents and sugars extraction from spent coffee grounds | Mussatto, Solange I.; Carneiro, Lívia M.; Silva, João Paulo A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Total soluble solids from banana: evaluation and optimization of extraction parameters | Carvalho, Giovani B. M.; Silva, Daniel Pereira da; Santos, Júlio C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2013 | Using choice experiments to value a world cultural heritage site : reflections on the experimental design | Gomes, Lina Lourenço; Pinto, Lígia; Rebelo, João F. | Artigo | Acesso restrito UMinho |