Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Dez-2021 | Alginate-amphotericin B nanocomplexes covered by nanocrystals from bacterial cellulose: physico-chemical characterization and in vitro toxicity | Soeiro, Victória; Silva-Carvalho, Ricardo; Martins, Daniela, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2-Out-2018 | Bacterial cellulose as a stabilizer for oil-in-water emulsions | Martins, Daniela; Fontão, A.; Dourado, Fernando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Chapter 7 - Celluloses as food ingredients/additives: Is there a room for BNC? | Dourado, Fernando; Leal, Marta; Martins, Daniela, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2020 | Path generation, control, and monitoring | Faria, Carlos; Martins, Daniela; Matos, Marina A., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
28-Jul-2022 | Tracking bacterial nanocellulose in animal tissues by fluorescence microscopy | Mota, Renato; Rodrigues, Ana Cristina; Silva-Carvalho, Ricardo, et al. | Artigo | Acesso aberto |