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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2010 | Biodegradable agar extracted from gracilaria vermiculophylla: films properties and application to edible coating | Sousa, A. M. M.; Sereno, A. M.; Hilliou, L., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
24-Ago-2008 | A comparative analysis on the efficiency of different carriers for trypsin immobilization | Rocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Drying kinetics of biofilms obtained from chestnut starch and carrageenan with and without glycerol | Moreira, R.; Chenlo, F.; Torres, M. D., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Jul-2017 | Effect of ferulic acid on the performance of soy protein isolate-based edible coatings applied to fresh-cut apples | Alves, Maria M.; Gonçalves, M. P.; Rocha, Cristina M. R. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Effect of molecular weight and chemical structure on thermal and rheological properties of gelling kappa/iota hybrid carrageenan solutions | Souza, Hiléia K. S.; Hilliou, L.; Bastos, Margarida, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2004 | Enzymatic hydrolysis of whey protein concentrates : peptide HPLC profiles | Mota, M. V. T.; Ferreira, I. M. P. L. V. O.; Oliveira, M. B. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Extraction of agar from Gelidium corneum using an alternative heating technology | Rocha, Cristina M. R.; Sousa, A. M.; Esparinha, A. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2009 | Extraction, purification and characterization of galactomannans from non-traditional sources | Cerqueira, M. A.; Pinheiro, A. C.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2008 | From low value renewable resources to green biomaterials for edible coating applications | Larontonda, F. D. S.; Hilliou, L.; Gonçalves, M. P., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2010 | Galacto-Oligosaccharides : production, properties, applications, and significance as prebiotics | Torres, D.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Abr-2005 | Hidrólise de concentrado proteico de soro de queijo com tripsina imobilizada em resíduos da indústria cervejeira | Rocha, Cristina M. R.; Teixeira, J. A.; Torres, D., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Immobilization of trypsin on spent grains for whey protein hydrolysis | Rocha, Cristina M. R.; Gonçalves, M. P.; Teixeira, J. A. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2008 | Influence of the concentration of locust bean gum on the gelling ability of whey peptic hydrolysates | Rocha, Cristina M. R.; Hilliou, L.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2005 | Peptide profile of whey protein hydrolysates from free and immobilised trypsin | Rocha, Cristina M. R.; Teixeira, J. A.; Torres, D., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2021 | Physicochemical and microstructural properties of composite edible film obtained by complex coacervation between chitosan and whey protein isolate | Tavares, L.; Souza, H. K. S.; Gonçalves, M. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2007 | Preparation of ingredients containing an ACE-inhibitory peptide by tryptic hydrolysis of whey protein concentrates | Ferreira, I. M. P. L. V. O.; Pinho, O.; Mota, M. V. T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Abr-2010 | Production and properties of agar from the invasive marine alga, Gracilia Vermiculophylla (Gracilariales, Rhodophyta) | Villanueva, R. D.; Sousa, A. M. M.; Gonçalves, M. P., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Out-2009 | Rheological and structural characterization of gels from whey protein hydrolysates/locust bean gum mixed systems | Rocha, Cristina M. R.; Teixeira, J. A.; Hilliou, L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Rheological characterization of κ-carrageenan/galactomannan and xanthan/galactomannan gels : comparison of galactomannans from non-traditional sources with conventional galactomannans | Pinheiro, A. C.; Bourbon, A. I.; Rocha, Cristina M. R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Shear and extensional rheology of galactomannans extracted from seeds of Gleditsia triacanthos and Sophora japonica: comparison with guar gum and locust bean gum | Bourbon, Ana I.; Pinheiro, Ana Cristina; Ribeiro, C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |