Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
14-Set-2016 | Application of an electronic tongue for evaluating basic gustatory attributes perceived in table olives: qualitative and quantitative approaches | Marx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, L. G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2017 | Assessment of table olives' organoleptic defect intensities based on the potentiometric fingerprint recorded by an electronic tongue | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Abr-2016 | Discriminação de soluções padrão de defeitos sensoriais associados à fermentação anormal de azeitonas de mesa recorrendo a uma língua eletrónica e quimiometria | Marx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, L. G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2017 | Quantification of table olives' acid, bitter and salty tastes using potentiometric electronic tongue fingerprints | Marx, Ítala M. G.; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Sensory classification of table olives using an electronic tongue: Analysis of aqueous pastes and brines | Marx, Ítala; Rodrigues, Nuno; Dias, Luís G., et al. | Artigo | Acesso aberto |