Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mar-2007 | Changes in Ochratoxin A concentration during winemaking | Fernandes, Anabela; Ratola, Nuno; Cerdeira, António, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2005 | Evolution of ochratoxin A content from must to wine in Port wine microvinification | Ratola, N.; Abade, E.; Simões, T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
13-Jun-2003 | Impacto da contaminação fúngica sobre a competitividade de vinhos - Ocratoxina A | Cerdeira, António; Venâncio, Armando; Alves, Arminda, et al. | Livro | Acesso aberto |
2019 | Optimization and validation of two methods to determine the levels of AFM1 in milk and cheese samples using immunoaffinity columns for extraction and HPLC-FLD for quantification | Vaz, Andreia; Gomes, Filipa; Alves, Arminda, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2006 | Worldwide interlaboratory study on the determination of ochratoxin A in different wine type samples | Ratola, N.; Barros, P.; Simões, T., et al. | Artigo | Acesso aberto |