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https://hdl.handle.net/1822/70096
Título: | Production of a new functional Aloe vera juice with Enterococcus faecium |
Autor(es): | Cuvas, Ruth Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre Rodríguez-Jasso, Rosa María Treviño, A. Loredo Cruz-Hernandez, M. Teixeira, J. A. Belmares, Ruth E. Ruiz, H. A. |
Data: | 19-Jul-2019 |
Citação: | Cuvas, Ruth; Nobre, Clarisse; Rodríguez-Jasso, Rosa María; Treviño, A. L.; Cruz-Hernandez, M.; Teixeira, José A.; Belmares, Ruth E.; Ruiz, H. A. Production of a new functional Aloe vera juice with Enterococcus faecium. 2nd Food Chemistry Conference: Shaping the Future of Food Quality, Safety, Nutrition and Health. No. P1.3.13, Sevilla, Spain, Sep 17-19, 2019. |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/70096 |
Versão da editora: | https://www.effost.org/events/1323118.aspx |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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