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https://hdl.handle.net/1822/6747
Título: | Experimental approach for prebiotic oligosaccharides fractionation and chemical characterization |
Autor(es): | Torres, D. Dominguez, Ana Rodrigues, L. R. Rocha, I. Cardoso, Susana M. Silva, Artur M. S. Domingues, M. R. M. Rocha, Orlando Nobre, Clarisse Ferreira, Eugénio C. Teixeira, J. A. |
Data: | Mai-2007 |
Citação: | INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FUNCTIONAL FOODS IN EUROPE, Malta, 2007 – “International Symposium on Functional Foods in Europe : International Developments in Science and Health Claims : proceedings”. [S.l. : International Life Sciences Institute, 2007?]. |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/6747 |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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Torres_Duarte_Comunicacao[1].pdf | 16,54 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
Torres_Duarte_Poster[1].pdf | Poster | 296,51 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |