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https://hdl.handle.net/1822/64693
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
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dc.contributor.author | Lima, M. J. Reis | por |
dc.contributor.author | Fontes, Luísa | por |
dc.contributor.author | Santos, A. O. | por |
dc.contributor.author | Falcão, Soraia | por |
dc.contributor.author | Veloso, Ana C. A. | por |
dc.contributor.author | Lemos, Edite Teixeira de | por |
dc.contributor.author | Vilas-Boas, Miguel | por |
dc.contributor.author | Peres, António M. | por |
dc.date.accessioned | 2020-04-01T22:57:58Z | - |
dc.date.available | 2020-04-01T22:57:58Z | - |
dc.date.issued | 2019-11-14 | - |
dc.identifier.citation | Lima, M. J. Reis; Fontes, Luísa; Santos, A. O.; Falcão, Soraia; Veloso, Ana C. A.; Lemos, Edite Teixeira de; Vilas-Boas, Miguel; Peres, António M., Amino acids profile in Serra da Estrela cheese: a compreensive study. CNESA 2019 III Congresso Nacional das Escolas Superiores Agrárias. Viseu, Portugal, Nov 14-15, 170, 2019. | por |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/1822/64693 | - |
dc.description.abstract | Milk and dairy products are of major importance in the human diet, since they are an excellent source of well-ballanced nutrients which are consumed in large amounts and are easy to manufacture. | por |
dc.language.iso | eng | por |
dc.rights | openAccess | por |
dc.title | Amino acids profile in Serra da Estrela cheese: a compreensive study | por |
dc.type | conferenceAbstract | por |
dc.peerreviewed | yes | por |
dc.relation.publisherversion | https://cnesa.esav.ipv.pt/ | por |
dc.comments | CEB53613 | por |
sdum.event.type | congress | por |
dc.date.updated | 2020-03-29T15:22:47Z | - |
dc.description.publicationversion | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | - |
sdum.conferencePublication | CNESA 2019 III Congresso Nacional das Escolas Superiores Agrárias | por |
oaire.version | VoR | por |
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