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TítuloTuning phytosterols-based oleogels properties by soybean lecithin addition in different organic phases
Autor(es)Okuro, Paula K.
Malfatti-Gasperini, Antonio A.
Vicente, A. A.
Cunha, Rosiane L.
Palavras-chaveOil structuring
Fat replacer
Solvent quality
Organogel
Data2019
CitaçãoOkuro, Paula K.; Malfatti-Gasperini, Antonio A.; Vicente, António A.; Cunha, Rosiane L., Tuning phytosterols-based oleogels properties by soybean lecithin addition in different organic phases. DOF 2019 - 8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems" (Book of Abstracts). No. PO64-24702, Porto, Portugal, July 7th - 10th, 284-285, 2019. ISBN: 978-989-20-9533-2
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/61164
ISBN978-989-20-9533-2
Versão da editorahttps://www.dof2019.org/
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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