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https://hdl.handle.net/1822/61164
Título: | Tuning phytosterols-based oleogels properties by soybean lecithin addition in different organic phases |
Autor(es): | Okuro, Paula K. Malfatti-Gasperini, Antonio A. Vicente, A. A. Cunha, Rosiane L. |
Palavras-chave: | Oil structuring Fat replacer Solvent quality Organogel |
Data: | 2019 |
Citação: | Okuro, Paula K.; Malfatti-Gasperini, Antonio A.; Vicente, António A.; Cunha, Rosiane L., Tuning phytosterols-based oleogels properties by soybean lecithin addition in different organic phases. DOF 2019 - 8th International Symposium on "Delivery of Functionality in Complex Food Systems" (Book of Abstracts). No. PO64-24702, Porto, Portugal, July 7th - 10th, 284-285, 2019. ISBN: 978-989-20-9533-2 |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/61164 |
ISBN: | 978-989-20-9533-2 |
Versão da editora: | https://www.dof2019.org/ |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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