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https://hdl.handle.net/1822/33354
Título: | Elaboration of distilled beverage from brewer’s spent grains |
Autor(es): | Meneses, Nuno G. T. Sampaio, Armando Vilanova, Mar Teixeira, J. A. Mussatto, Solange I. |
Palavras-chave: | Brewer’s spent grains Distilled beverage Sensory analysis |
Data: | 23-Jun-2013 |
Citação: | Meneses, Nuno G. T.; Sampaio, A.; Vilanova, Mar; Teixeira, J. A.; Mussatto, Solange I., Elaboration of distilled beverage from brewer’s spent grains. XV Congreso Nacional de Biotecnología y Bioingeniería. Cancun, Mexico, June 23-28, 2013. |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/33354 |
Versão da editora: | http://www.smbb.com.mx/congreso/ |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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