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https://hdl.handle.net/1822/33299
Título: | Food grade nanoparticles obtained from natural source ingredients |
Autor(es): | Sato, Ana Carla K. Quintas, Mafalda A. C. Vicente, A. A. Cunha, Rosiane L. |
Data: | 22-Mai-2011 |
Citação: | Sato, Ana Carla K.; Quintas, Mafalda A. C.; Vicente, A. A.; Cunha, Rosiane L., Food grade nanoparticles obtained from natural source ingredients. ICEF11 - 11th International Congress on Engineering and Food: Food Process Engineering in a Changing World (Proceedings). Vol. II, Athens, Greece, May 22-26, 1069-1070, 2011. ISBN: 978-960-89789-4-2 |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/33299 |
ISBN: | 978-960-89789-4-2 |
Versão da editora: | http://www.icef11.org/ |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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