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https://hdl.handle.net/1822/32786
Título: | Effect of structure and concentration of gelator on organogels properties : a rheological and small-angle X-ray spectroscopy study (Young Scientist Award Winner) |
Autor(es): | Cerqueira, M. A. Fasolin, Luiz Picone, Carolina S. F. Pastrana, L. Cunha, Rosiane Lopes Vicente, A. A. |
Data: | Set-2014 |
Citação: | Cerqueira, M. A.; Fasolin, Luiz; Picone, Carolina S. F.; Pastrana, L.; Cunha, Rosiane Lopes; Vicente, A. A., Effect of structure and concentration of gelator on organogels properties: A Rheological and Small-Angle X-ray spectroscopy study. IUFoST 2014 - 17th IUFoST World Congress of Food Science and Technology. No. CS1.4.2, Montreal, Canadá, Aug 17-21, 2014. |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/32786 |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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