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TítuloEffect of structure and concentration of gelator on organogels properties : a rheological and small-angle X-ray spectroscopy study (Young Scientist Award Winner)
Autor(es)Cerqueira, M. A.
Fasolin, Luiz
Picone, Carolina S. F.
Pastrana, L.
Cunha, Rosiane Lopes
Vicente, A. A.
DataSet-2014
CitaçãoCerqueira, M. A.; Fasolin, Luiz; Picone, Carolina S. F.; Pastrana, L.; Cunha, Rosiane Lopes; Vicente, A. A., Effect of structure and concentration of gelator on organogels properties: A Rheological and Small-Angle X-ray spectroscopy study. IUFoST 2014 - 17th IUFoST World Congress of Food Science and Technology. No. CS1.4.2, Montreal, Canadá, Aug 17-21, 2014.
TipoResumo em ata de conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/32786
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso aberto
Aparece nas coleções:CEB - Resumos em Livros de Atas / Abstracts in Proceedings

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