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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Ago-2010Contributions of micoteca da Universidade do Minho to food mycologyRodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Silva, Otniel Freitas; Santos, C.; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, Armando; Lima, NelsonResumo em ata de conferência Acesso aberto
2015Identification of mycotoxigenic fungi from grains in a Nigerian region using the modern polyphasic methodologyOkeke, O. F. I.; Fapohunda, S. O.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson; Ayanbimpe, G. M.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Jul-2017Mycotoxins adsorption by microorganisms isolated from Kefir grainsTaheur, Fadia Ben; Fdhila, Kais; Chaieb, Kamel; Kouidhi, Bochra; Bakhrouf, Amina; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
13-Jun-2017Management and mitigation strategies for mycotoxins: the biological solutionsAbrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
17-Mai-2019Spoilage fungi and mycotoxins contamination risk in Capsicum productsCosta, Jéssica; Lima, Nelson; Santos, CledirResumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Mycobiota predominant and aflatoxins content in shell and shelled Brazil nutsSilva, Otniel Freitas; Teixeira, A.; Godoy, R. O.; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Dez-2017Antifungal effect of organic acids on Aspergillus flavus and Penicillium nordicumGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
29-Jul-2015Bio-detoxification of mycotoxins by lactic acid bacteria from different food matricesInês, António; Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Maria, J. C.; Laranjo,V.; Venâncio, Armando; Abrunhosa, LuísResumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Out-2010The isolation of Aspergillus spp from harvested maize in three Portuguese regionsSoares, Célia; Venâncio, ArmandoResumo em ata de conferência Acesso aberto
9-Out-2023Contamination by aflatoxins in different food matrices produced andconsumed in MozambiqueMatusse, Cláudio; Mucuamule, C.; Bila, J.; Sampaio, A.; Venâncio, Armando; Rodrigues, P.Resumo em ata de conferência Acesso aberto