Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2017 | 2 - Nanostructured biobased systems for nutrient and bioactive compounds delivery | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Pinheiro, Ana Cristina; Carmo, Cátia V. S., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2018 | Bio-based nanocomposites for food packaging and their effect in food quality and safety | Ramos, Óscar L.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2013 | Biofunctionalization of annealed nanodiamonds | Gonçalves, Juliana; Reitzig, Manuela; Michael, Jan, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Cellulose nanocrystals from grape pomace: production, properties and cytotoxicity assessment | Coelho, C. C. S.; Michelin, Michele; Cerqueira, Miguel A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Fev-2016 | Detection of foodborne pathogens using nanoparticles. Advantages and trends | Prado, M.; Espiña, B.; Fernandez-Argüelles, M. T., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2021 | A facile nanoimpregnation method for preparing paper-based sensors and actuators | Brito-Pereira, R.; Tubio, C. R; Lanceros-Méndez, S., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2018 | Grand challenges in sustainable food processing | Teixeira, J. A. | Editorial em revista | Acesso aberto |
Mai-2014 | Highlights from the latest articles in nanomedicine | Pires, R. A.; Leonor, I. B.; Pashkuleva, I., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Jan-2019 | Nanotechnology in peripheral nerve repair and reconstruction | Carvalho, C. R.; Silva-Correia, J.; Oliveira, Joaquim M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mai-2012 | Non-destructive whole-brain monitoring using nanorobots : neural electrical data rate requirements | Martins, Nuno R. B.; Erlhagen, Wolfram; Freitas, Robert | Artigo | Acesso aberto |
2022 | Precision biomaterials in cancer theranostics and modelling | Caballero, David; Abreu, Catarina M.; Lima, Ana Cláudia Fernandes, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
22-Fev-2019 | Protein-based nanostructures for food applications | Bourbon, Ana I.; Pereira, Ricardo N.; Pastrana, Lorenzo M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2018 | Protein-based structures for food applications: from macro to nanoscale | Martins, Joana T.; Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Pinheiro, Ana Cristina Braga, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2019 | Quantification of trans-resveratrol-loaded solid lipid nanoparticles by a validated reverse-phase HPLC photodiode array | Rigon, Roberta B.; Fachinetti, Naiara; Severino, Patrícia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2016 | Role of carbonaceous fragments on the functionalization and electrochemistry of carbon materials | Gusmão, Rui; Cunha, Eunice; Paiva, M. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
12-Nov-2019 | Trends in atopic dermatitis-from standard pharmacotherapy to novel drug delivery systems | Souto, Eliana B.; Dias-Ferreira, João; Oliveira, Jéssica, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2015 | Triple negative breast cancer: nanosolutions for a big challenge | Mendes, T.; Kluskens, Leon; Rodrigues, L. R. | Artigo | Acesso aberto |
29-Jun-2022 | A versatile nanocarrierCubosomes, characterization, and applications | Oliveira, Cristiana; Ferreira, Celso; Vieira, P., et al. | Artigo | Acesso aberto |