Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2018 | Cerveja artesanal Sovina: estudo de flavour e harmonizações com alimentos | Carvalho, Ana Catarina Moreira de | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Dez-2008 | Changes in aromatic characteristics of loureiro and alvarinho wines during maturation | Oliveira, J. M.; Oliveira, P.; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Changes in free and bound fractions of aroma compounds of four Vitis vinifera cultivars at the last ripening stages | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Bescansa, Lorenzo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
27-Fev-2011 | Effects of the origins of Botrytis cinerea on earthy aromas from grape broth media further inoculated with Penicillium expansum | Morales-Valle, H.; Silva, Luís Carlos; Paterson, R. R. M., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Fev-2017 | Optimisation of accelerated ageing of grape marc distillate on a micro-scale process using a BoxBenhken design: influence of oak origin, fragment size and toast level on the composition of the final product | Rodríguez-Solana, Raquel; Rodríguez-Freigedo, S.; Salgado, José Manuel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Plant-mediated effects on entomopathogenic fungi: how the olive tree influences fungal enemies of the olive moth, Prays oleae | Oliveira, Ivo; Pereira, José A.; Lino-Neto, T., et al. | Artigo | Acesso restrito autor |
Ago-2008 | Volatile and glycosidically bound composition of Loureiro and Alvarinho wines | Oliveira, J. M.; Oliveira, Pedro; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo | Acesso aberto |