Percorrer por assunto Vitis vinifera

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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2004Alterações na produção de compostos fenólicos em culturas de células de Vitis vinifera eliciadas por Phaeomoniella chlamydosporaLima, M. R. M.; Guimarães, Orlando; Ferreres, Federico, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
11-Set-2013Berry phenolics of grapevine under challenging environmentsTeixeira, António; Eiras-Dias, José; Castellarin, Simone D., et al.ArtigoAcesso aberto
2007Biochemical changes throughout grape berry development and fruit and wine qualityConde, C.; Silva, Paulo; Fontes, N., et al.ArtigoAcesso aberto
Mai-2021Calcium and methyl jasmonate cross-talk in the secondary metabolism of grape cellsMartins, Viviana; Unlubayir, Marianne; Teixeira, António, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2018Calcium- and hormone-driven regulation of secondary metabolism and cell wall enzymes in grape berry cellsMartins, Viviana Maria Varajão; Garcia, Ana; Costa, Cátia, et al.ArtigoAcesso aberto
2012Changes in free and bound fractions of aroma compounds of four Vitis vinifera cultivars at the last ripening stagesVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Bescansa, Lorenzo, et al.ArtigoAcesso aberto
2013Determination of odorants in varietal wines from international grape cultivars (Vitis vinifera) grown in NW SpainVilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Graña, M., et al.ArtigoAcesso aberto
2017Differential phenolic production in leaves of Vitis vinifera cv. Alvarinho affected with esca diseaseLima, Marta R. M.; Felgueiras, Mafalda L.; Cunha, Ana, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2004Differential phenolic production of Vitis vinifera cell cultures induced by Phaeomoniella chlamydospora elicitationLima, M. R. M.; Ferreres, Federico; Tavares, R. M., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Jul-2006Differential phenolic production of Vitis vinifera cv. Alvarinho leaves affected with Esca diseaseLima, M. R. M.; Felgueiras, Mafalda; Cunha, Ana, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
10-Fev-2022Evolução da microbiota do bago de uva durante a fermentação: efeitos da aplicação de suplementos de cálcio nas vinhas na sua abundância e diversidadeSoares, Diana Rafaela FernandesDissertação de mestrado Acesso aberto
2008Expression analysis of defence-related genes in Vitis vinifera cv. Vinhão cell cultures elicited with Phaeomoniella chlamydosporaLima, M. R. M.; Dias, Alberto Carlos PiresPoster em conferênciaAcesso aberto
17-Jun-2020Flavescence dorée-derived leaf yellowing in grapevine (Vitis vinifera l.) is associated to a general repression of isoprenoid biosynthetic pathwaysTeixeira, António; Martins, Viviana; Frusciante, Sarah, et al.ArtigoAcesso aberto
2020The grapevine NIP2;1 aquaporin is a silicon channelNoronha, Henrique Luís Silva; Silva, Angélica; Mitani-Ueno, Namiki, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
13-Dez-2019Grapevine response to cold - study of starch metabolism in woody tissuesSilva, Tiago Daniel Machado daDissertação de mestrado Acesso aberto
Dez-2011In vitro cultures of grape tissues: new possibilities to study grape berry physiologyBreia, Richard; Serôdio, J.; Gerós, H., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2020Infeção da videira por flavescência dourada: estudos bioquímicos e moleculares em folhas da variedade LoureiroCruz, Telmo CostaDissertação de mestrado Acesso aberto
2016Kaolin exogenous application boosts antioxidant capacity and phenolic content in berries and leaves of grapevine under summer stressDinis, L. T.; Bernardo, S.; Conde, A., et al.ArtigoAcesso restrito autor
Set-2017Low source-sink ratio reduces reserve starch in grapevine woody canes and modulates sugar transport and metabolism at transcriptional and enzyme activity levelsSilva, Angélica; Noronha, Henrique; Dai, Zhanwu, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
23-Ago-2004Mechanisms and regulation of monosaccharide transport in suspension cultured cells of Vitis ViniferaConde, C.; Agasse, A.; Delrot, Serge, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto