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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Nov-2005Assessment of environmental impact of commercial wine yeast in vineyard ecosystemsValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2007Biodiversity of Saccharomyces yeast strains from grape berries of wine-producing areas using starter commercial yeastsValero, Eva; Cambon, Brigitte; Schuller, Dorit Elisabeth, et al.ArtigoAcesso aberto
Dez-2005Commercial yeast utilization and genetic structure of vineyard-associated Saccharomyces cerevisiae populations revealed by microsatellite analysisDellinger, B.; Machado, Sofia; Schuller, Dorit Elisabeth, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Jul-2006Comparison of vineyard-associated Saccharomyces cerevisiae populations by microsatellite analysisValero, Eva; Cambon, Brigitte; Dequin, Sylvie, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2005Ecological survey of Saccharomyces cerevisiae strains from vineyards in the Vinho Verde Region of PortugalSchuller, Dorit Elisabeth; Alves, Hugo; Dequin, Sylvie, et al.ArtigoAcesso aberto
2006Effects of Esca disease on leaf gas exchange of cv. Alvarinho in a vineyard of the Portuguese Vinho Verde regionFelgueiras, Mafalda; Chicau, Gisela; Pereira, José Moutinho, et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
2007The genetic structure of fermentative vineyard-associated Saccharomyces cerevisiae populations revealed by microsatellite analysisSchuller, Dorit Elisabeth; Casal, MargaridaPreprintAcesso aberto
2018Proposta de uma rota enoturística no município de Celorico de BastoTeixeira, Afonso José SousaDissertação de mestrado Acesso restrito UMinho
Abr-2005Selected yeast utilization and biodiversityValero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al.ArtigoAcesso aberto