Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2018 | Analysis of antioxidant and antigenotoxic activities of grape berry extracts | Moreira, Maria Nipo de Sá | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Dez-2008 | Changes in aromatic characteristics of loureiro and alvarinho wines during maturation | Oliveira, J. M.; Oliveira, P.; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2004 | Characterization and differentiation of five “vinhos verdes” grape varieties on the basis of monoterpenic compounds | Oliveira, J. M.; Araújo, Isabel M.; Pereira, Óscar M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | Comparison of Saccharomyces cerevisiae populations from different appellations of origin and grape varieties by microsatellite analysis | Pereira, Leonor; Machado, Sofia; Ramos, P., et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
2000 | Free and bound aromatic components of Loureiro and Alvarinho grape varieties from the vinhos verdes region | Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Ago-2008 | Populational analysis of Saccharomyces cerevisiae strains from different appellations of origin and grape varieties by microsatellite analysis | Pereira, Leonor; Machado, Sofia; Ramos, P., et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
Jul-2004 | Soil and climatic influence on the free and glycosidically bound volatiles of grapes from two white varieties from vinhos verdes region | Araújo, Isabel M.; Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete, et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
5-Jul-1999 | Teneur en norisoprénoïdes en c13 des cépages Portugais loureiro et alvarinho | Oliveira, J. M.; Maia, M. Odete; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2008 | Volatile and glycosidically bound composition of Loureiro and Alvarinho wines | Oliveira, J. M.; Oliveira, Pedro; Baumes, Raymond L., et al. | Artigo | Acesso aberto |