Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2012 | Application of gas chromatography on the evaluation of grape and wine aroma in atlantic viticulture (NW iberian peninsula) | Vilanova, Mar; Oliveira, J. M. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
6-Ago-2008 | Ácido D-glucônico e sua relação com a micobiota de uvas produzidas em Santa Catarina | Nunes, Estela de Oliveira; Furigo Junior, Agenor; Venâncio, Armando | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Evaluating the potential of wine-making residues and corn cobs as support materials for cell immobilization for ethanol production | Genisheva, Zlatina Asenova; Mussatto, Solange I.; Oliveira, J. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
22-Nov-2023 | Laccase-catalyzed synthesis of added-value polymers from cork and grape extracts | Li, Nannan; Freitas, David Silva; Santos, Joana, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Abr-2005 | Selected yeast utilization and biodiversity | Valero, Eva; Schuller, Dorit Elisabeth; Cambon, Brigitte, et al. | Artigo | Acesso aberto |