Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2012 | Alkali-extracted hybrid carrageenans from Mastocarpus stellatus seaweeds grown in an IMTA: a palette of gelling properties | Hilliou, L.; Azevedo, Gabriela; Bernardo, Gabriel, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
Out-2013 | Gelling mechanism in kappa/iota-hybrid carrageenans : chemical structure and salt effects | Azevedo, Gabriela; Bernardo, Gabriel; Hilliou, L. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |
2014 | Hybrid carrageenans : isolation, chemical structure, and gel properties | Hilliou, L. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
1998 | Immobilised particles in gel matrix-type porous media : homogeneous porous media model | Mota, M.; Teixeira, J. A.; Yelshin, Alexander | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2023 | Manipulating supramolecular gels with surfactants: interfacial and non-interfacial mechanisms | Du, Juan; You, Yue; Reis, R. L., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Fev-2023 | Optical bonding process of flat panel displays and their critical-to-quality factors | Oliveira, Rui Carlos Mendes de; Viana, J. C.; Sampaio, Paulo | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2013 | Phase diagrams of kappa/iota-hybrid carrageenans : the role of chemical structure and type of salt | Azevedo, Gabriela; Bernardo, Gabriel; Hilliou, L. | Resumo em ata de conferência | Acesso restrito UMinho |