Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2011 | Chemical composition and sensory analysis of cheese whey-based beverages using kefir grains as starter culture | Magalhães, Karina Teixeira; Dias, Disney R.; Pereira, Gilberto V. de Melo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Comparison of soxhlet, accelerated solvent and supercritical fluid extraction techniques for volatile (GC–MS and GC/FID) and phenolic compounds (HPLC–ESI/MS/MS) from Lamiaceae species | Rodríguez-Solana, Raquel; Salgado, José Manuel; Domínguez, José Manuel, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2007 | The contribution of Saccharomyces cerevisiae strains to the aromatic profile of wines from the vinhos verdes region | Lemos, Claudia; Machado, Sofia; Pereira, Maria José, et al. | Comunicação oral | Acesso aberto |
2015 | Desenvolvimento de métodos analíticos para controlo de qualidade de resinas naturais | Forte, Marta A. F. | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2018 | Desenvolvimento de métodos para a avaliação da capacidade de retenção de odores em substratos têxteis diversos | Pinheiro, Inês Marques | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
Fev-2019 | Production of blueberry wine and volatile characterization of young and bottle-aging beverages | Mendes-Ferreira, Ana; Coelho, Eduardo; Barbosa, Catarina, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2015 | Simple methodology for the quantitative analysis of fatty acids in human red blood cells | Rodrigues, Raquel O.; Costa, Helena; Lima, Rui Alberto Madeira Macedo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Dez-2022 | Validação de um método analítico para a quantificação dos fenóis voláteis: 4-etilguaiacol e 4-etilfenol em vinhos por GC-FID | Oliveira, Daniela Filipa Mendes | Dissertação de mestrado | Acesso aberto |
2009 | Volatile composition of wines from cvs. Blanco lexítimo, Agudelo and Serradelo (Vitis vinifera) grown in Betanzos (NW Spain) | Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova; Bescansa, Lorenzo, et al. | Artigo | Acesso aberto |