Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
24-Jul-2019 | Amino acids profile for assessing Serra da Estrela cheese producers | Santos, A. O.; Falcão, Soraia; Fontes, Luísa, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Nov-2019 | Amino acids profile in Serra da Estrela cheese: a compreensive study | Lima, M. J. Reis; Fontes, Luísa; Santos, A. O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2020 | Dataset on free amino acids contents of Serra da Estrela PDO cheeses determined by UPLC-DAD-MS/MS | Lima, M. J. Reis; Santos, A. O.; Falcão, Soraia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Jul-2023 | Functional and sequence-based metagenomics to uncover carbohydrate-degrading enzymes from composting samples | Pereira, Cátia Sofia Santos; Sousa, Joana; Costa, Ângela Maria Araújo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
26-Nov-2020 | Functional screening of metagenomics libraries to find cellulolytic enzymes | Sousa, Joana Raquel Fernandes; Costa, Ângela Maria Araújo; Santos, A. O., et al. | Poster em conferência | Acesso aberto |
2019 | Lactic acid bacteria diversity in corn silage produced in Minas Gerais (Brazil) | Santos, A. O.; Ávila, Carla Luiza da Silva; Soares, Célia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
10-Mai-2021 | Metagenomics approach to unravel the potential of lignocellulosicresidues towards the discovery of novel enzymes | Santos, A. O.; Costa, Ângela Maria Araújo; Sousa, Joana Raquel Fernandes, et al. | Comunicação em painel | Acesso aberto |
4-Jan-2019 | Thin films sensor devices for mycotoxins detection in foods: applications and challenges | Santos, A. O.; Vaz, Andreia; Rodrigues, Paula, et al. | Artigo | Acesso aberto |