Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
26-Nov-2022 | Active aroma compounds assessment of processed and non-processed micro- and macroalgae by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry targeting seafood analogs | Moreira, Catarina; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2023 | Algal Proteins | Moreira, Catarina; Machado, Luís Pedro Lima; Silva, Maria, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito autor |
Jul-2021 | Algal proteins: Production strategies and nutritional and functional properties | Geada, Pedro; Moreira, Catarina; Silva, Maria João, et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Analysis of the profile of volatile organic compounds in Chlorella vulgaris | Moreira, Catarina; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Nunes, R., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Osborne fractionation: an approach for red macroalgae proteinassessment | Nunes, R.; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Moreira, Catarina, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2024 | Tuning the extraction methodology targeting protein-enriched fractions from red algae | Nunes, Rafaela Augusta Freitas; Santos, Pedro Miguel Ferreira; Moreira, Catarina, et al. | Artigo | Acesso aberto |