Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2014 | Extraction of antioxidant phenolic compounds by autohydrolysis of spent coffee grounds | Ballesteros, Lina F.; Ramirez, Monica J.; Machado, Ercília M. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Extraction of value-added compounds from spent coffee grounds using supercritical fluid | Machado, Ercília M. S.; Gil, M. G. Bernardo; Teixeira, J. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Fungal growth on coffee husks and spent ground under solidstatecultivation conditions | Machado, Ercília M. S.; Rodríguez-Jasso, Rosa María; Mussatto, Solange I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Growth of fungal strains on coffee industry residues with removal of polyphenolic compounds | Machado, Ercília M. S.; Rodríguez-Jasso, Rosa María; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Production, composition, and application of coffee and its industrial residues | Mussatto, Solange I.; Machado, Ercília M. S.; Martins, Silvia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | Solid-state cultivation of fungal strains P79 on spent coffee grounds for the extraction of antioxidant phenolic compounds and proteins | Machado, Ercília M. S.; Teixeira, J. A.; Mussatto, Solange I. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
23-Mai-2011 | Solid-state fermentation: a strategy for biological detoxification of coffee industry residues | Teixeira, J. A.; Machado, Ercília M. S.; Rodríguez-Jasso, Rosa María, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Sugars metabolism and ethanol production by different yeast strains from coffee industry wastes hydrolysates | Mussatto, Solange I.; Machado, Ercília M. S.; Carneiro, Lívia M., et al. | Artigo | Acesso aberto |