Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2020 | Edible mushrooms as a novel protein source for functional foods | Gonzalez, Abigail; Cruz, Mario; Losoya, Carolina, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
5-Dez-2019 | Effect of Pleurotus ostreatus powder on the nutritional characteristics of bread | Losoya, Carolina; Cruz-Hernandez, M.; Colunga, Alondra, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jun-2021 | Evaluation of functional and nutritional potential of a protein concentrate from Pleurotus ostreatus mushroom | González, Abigail; Gonçalves, Clarisse Salomé Nobre; Simões, Lívia S, et al. | Artigo | Acesso aberto |
5-Dez-2019 | Production of a protein hydrolysate of Pleurotus ostreatus mushroom | Colunga, Alondra; Cruz-Hernandez, M.; Losoya, Carolina, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |