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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2006 | Aspergillus ibericus : a new species of section Nigri isolated from grapes | Serra, Rita; Cabañes, F. Javier; Perrone, Giancarlo, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
21-Out-2005 | Aspergillus ibericus : a new species of the section Nigri isolated from grapes | Serra, Rita; Cabañes, F. Javier; Perrone, Giancarlo, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2008 | Aspergillus uvarum sp nov., an uniseriate black Aspergillus species isolated from grapes in Europe | Perrone, Giancarlo; Varga, János; Susca, Antonia, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2003 | Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapes | Serra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2007 | Characterization and differentiation of aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi by MALDI-TOF MS | Rodrigues, P.; Kallow, W.; Erhard, M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Nov-2007 | Characterization of Aspergillus flavus isolated from wine-making grapes | Soares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, P.; Kozakiewicz, Z., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2010 | Contributions of micoteca da Universidade do Minho to food mycology | Rodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Silva, Otniel Freitas, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2009 | Food mycology : from the fork to the farm | Venâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2010 | Fourier transform infrared as a powerful technique for the identification and characterization of filamentous fungi and yeasts | Santos, C.; Fraga, Marcelo E.; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2005 | Fungi in bottled water: a case study of a production plant | Ribeiro, Ana; Machado, A. Patrícia; Kozakiewicz, Z., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | Fungi in bottled water: a case study of a production plant | Ribeiro, Ana; Machado, A. Patrícia; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2007 | Identification and characterization of Aspergillus flavus and aflatoxins | Rodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Kozakiewicz, Z., et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Identification of aflatoxigenic and non‐aflatoxigenic strains of Aspergillus section Flavi isolated from Portuguese almonds | Rodrigues, P.; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, Armando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2001 | Isolation of filamentous fungi from grapes and study of ochratoxin A production in grape and must by indigenous Aspergillus | Serra, Rita; Kozakiewicz, Z.; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2004 | Making wine safer: the case of ochratoxin A | Kozakiewicz, Z.; Battilani, P.; Cabañes, F. J., et al. | Capítulo de livro | Acesso aberto |
2010 | MALDI-TOF ICMS as a modern approach to identify potential aflatoxigenic fungi | Rodrigues, Paula; Santos, Cledir; Kozakiewicz, Z., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | Micotoxinas: Contributos da Micoteca da Universidade do Minho (MUM) para a segurança alimentar | Rodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Abr-2001 | Mycotoxin production from fungi isolated from grapes | Abrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2-Jul-2009 | Polyphasic approach including MALDI-TOF mass spectrometry to characterise aflatoxigenic species of Aspergillus section flavi | Rodrigues, P.; Santos, C.; Kozakiewicz, Z., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2009 | A polyphasic approach to the identification of aflatoxigenic and non-aflatoxigenic strains of Aspergillus Section Flavi isolated from Portuguese almonds | Rodrigues, P.; Venâncio, Armando; Kozakiewicz, Z., et al. | Artigo | Acesso aberto |