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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2006Aspergillus ibericus : a new species of section Nigri isolated from grapesSerra, Rita; Cabañes, F. Javier; Perrone, Giancarlo, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
21-Out-2005Aspergillus ibericus : a new species of the section Nigri isolated from grapesSerra, Rita; Cabañes, F. Javier; Perrone, Giancarlo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2008Aspergillus uvarum sp nov., an uniseriate black Aspergillus species isolated from grapes in EuropePerrone, Giancarlo; Varga, János; Susca, Antonia, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2003Black Aspergillus species as ochratoxin A producers in Portuguese wine grapesSerra, Rita; Abrunhosa, Luís; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2007Characterization and differentiation of aflatoxigenic species of Aspergillus section Flavi by MALDI-TOF MSRodrigues, P.; Kallow, W.; Erhard, M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2007Characterization of Aspergillus flavus isolated from wine-making grapesSoares, Célia Maria Gonçalves; Rodrigues, P.; Kozakiewicz, Z., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Ago-2010Contributions of micoteca da Universidade do Minho to food mycologyRodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Silva, Otniel Freitas, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mai-2009Food mycology : from the fork to the farmVenâncio, Armando; Lima, Nelson; Paterson, R. R. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-2010Fourier transform infrared as a powerful technique for the identification and characterization of filamentous fungi and yeastsSantos, C.; Fraga, Marcelo E.; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
2005Fungi in bottled water: a case study of a production plantRibeiro, Ana; Machado, A. Patrícia; Kozakiewicz, Z., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006Fungi in bottled water: a case study of a production plantRibeiro, Ana; Machado, A. Patrícia; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
2007Identification and characterization of Aspergillus flavus and aflatoxinsRodrigues, P.; Soares, Célia Maria Gonçalves; Kozakiewicz, Z., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
28-Nov-2009Identification of aflatoxigenic and non‐aflatoxigenic strains of Aspergillus section Flavi isolated from Portuguese almondsRodrigues, P.; Kozakiewicz, Z.; Venâncio, Armando, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2001Isolation of filamentous fungi from grapes and study of ochratoxin A production in grape and must by indigenous AspergillusSerra, Rita; Kozakiewicz, Z.; Lima, Nelson, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2004Making wine safer: the case of ochratoxin AKozakiewicz, Z.; Battilani, P.; Cabañes, F. J., et al.Capítulo de livroAcesso aberto
2010MALDI-TOF ICMS as a modern approach to identify potential aflatoxigenic fungiRodrigues, Paula; Santos, Cledir; Kozakiewicz, Z., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009Micotoxinas: Contributos da Micoteca da Universidade do Minho (MUM) para a segurança alimentarRodrigues, Paula; Soares, Célia Maria Gonçalves; Freitas-Silva, O., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Abr-2001Mycotoxin production from fungi isolated from grapesAbrunhosa, Luís; Paterson, R. R. M.; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto
2-Jul-2009Polyphasic approach including MALDI-TOF mass spectrometry to characterise aflatoxigenic species of Aspergillus section flaviRodrigues, P.; Santos, C.; Kozakiewicz, Z., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2009A polyphasic approach to the identification of aflatoxigenic and non-aflatoxigenic strains of Aspergillus Section Flavi isolated from Portuguese almondsRodrigues, P.; Venâncio, Armando; Kozakiewicz, Z., et al.ArtigoAcesso aberto