Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
6-Jul-2017 | Bacterial cellulose as a novel stabilizer and texturizer for cosmetic and food applications | Martins, Daniela; Soares da Silva, F. A. G.; Fontão, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2-Out-2018 | Bacterial cellulose as a stabilizer for oil-in-water emulsions | Martins, Daniela; Fontão, A.; Dourado, Fernando, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Chapter 12 - Process Modeling and Techno-Economic Evaluation of an Industrial Bacterial NanoCellulose Fermentation Process | Dourado, Fernando; Fontão, A.; Leal, Marta, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2016 | Chapter 7 - Celluloses as food ingredients/additives: Is there a room for BNC? | Dourado, Fernando; Leal, Marta; Martins, Daniela, et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
25-Mar-2019 | Response surface statistical optimization of bacterial nanocellulose fermentation in static culture using a low-cost medium | Rodrigues, Ana Cristina; Fontão, A.; Leal, Marta, et al. | Artigo | Acesso aberto |