Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2015 | Aspergilli and Penicillia related to the surface of ripening italian grana type cheese and its ripening environment | Decontardi, Simone; Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2016 | Caracterização de linhagens de Aspergillus e Penicillium isoladas da superfície de queijo curado italiano do tipo “grana” | Decontardi, Simone; Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2018 | Penicillia diversity from food identified polyphasically, including mycotoxin production | Ouhibi, Salma; Rodriguez, Rodrigo; Decontardi, Simone, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2018 | Penicillium species identification and new insights on mycotoxins in food commodities (apples, chilli and cheese) | Ouhibi, Salma; Rodriguez, R.; Decontardi, Simone, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2018 | Polyphasic identification of Penicillia and Aspergilli isolated from Italian grana cheese | Decontardi, Simone; Soares, Célia Maria Gonçalves; Lima, Nelson, et al. | Artigo | Acesso aberto |