Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2011 | Effect of molecular weight and chemical structure on thermal and rheological properties of gelling kappa/iota hybrid carrageenan solutions | Souza, Hiléia K. S.; Hilliou, L.; Bastos, Margarida, et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2020 | Multi-step thermally induced transitions of ß-lactoglobulin - an in situ spectroscopy approach | Rodrigues, Rui M.; Claro, Bárbara; Bastos, Margarida, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jan-2008 | Self-aggregation of hydrophobically modified dextrin and their interaction with surfactant | Bai, Guangyue; Gonçalves, Catarina; Gama, F. M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
21-Mai-2018 | A sexualização da mulher na publicidade das revistas de moda em Portugal: uma proposta teórico-metodológica | Bastos, Margarida; Mota-Ribeiro, Silvana; Broega, A. C. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jan-2020 | SLMP53-1 interacts with wild-type and mutant p53 DNA-binding domain and reactivates multiple hotspot mutations | Gomes, A. S.; Ramos, Helena; Gomes, S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Water sorption and plasticization of an amorphous galacto-oligosaccharide mixture | Torres, D.; Bastos, Margarida; Gonçalves, M. P., et al. | Artigo | Acesso aberto |