Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
7-Abr-2022 | Alternative strategy for pigments production using solid-state fermentation and cheese whey | Basto, B.; Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Silvério, Sara Isabel Cruz, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Alternative strategy for pigments production using solid-statefermentation and cheese whey | Basto, B.; Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Silvério, Sara Isabel Cruz, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Enzymatic synthesis of SFAEs using the commercial ionic liquid CYPHOS 104 | Basto, B.; Rodriguez, Oscar; Freire, Mara G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2022 | Penicillium brevicompactum as a novel source of natural pigments with potential for food applications | Fonseca, C.; Silva, Nuno Miguel Sampaio Ribeiro Magalhães; Ballesteros, Lina F., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |