Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
Mar-2017 | Advances in Food Nanotechnology | Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Pinheiro, A. C.; Ramos, Óscar L., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
16-Jul-2016 | Assessing the influence of a chitosan layer on curcumin nanoemulsions bioaccessibility and apparent permeability coefficient | Silva, Hélder Daniel Peixoto; Beldikova, E.; Poejo, Joana, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Dez-2015 | Development and characterization of lipid-based nanosystems for controlled release of bioactive compounds | Silva, Hélder Daniel Peixoto | Tese de doutoramento | Acesso aberto |
13-Jul-2013 | Evaluation of high-pressure homogenizer parameters in the production of nanoemulsions using three different surfactants | Silva, Hélder Daniel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Formation of an edible multi-layer system through layer-by-layer deposition on β-carotene oil-in-water nanoemulsions | Silva, Hélder Daniel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Carneiro-da-Cunha, M. G., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |