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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
2011
10th international conference on gas-liquid and gas-liquid-solid reactor engineering preface
Teixeira, J. A.
;
Vicente, A. A.
;
Middelberg, A. P. J.
Editorial em revista
Acesso aberto
2017
17 - Cyanobacterial toxins as a high value-added product
Geada, Pedro
;
Gkelis, S.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2019
2 - Methods for determining bioavailability and bioaccessibility of bioactive compounds and nutrients
Santos, Diana I.
;
Saraiva, Jorge Manuel Alexandre
;
Vicente, A. A.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2017
2 - Nanostructured biobased systems for nutrient and bioactive compounds delivery
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Carmo, Cátia V. S.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
13-Jun-2019
3 - Nanostructures of whey proteins for encapsulation of food ingredients
Ramos, Óscar Leandro Silva
;
Pereira, Ricardo Nuno Correia
;
Simões, Lívia Souza
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Out-2020
3D printed functional cookies fortified with Arthrospira platensis: Evaluation of its antioxidant potential and physical-chemical characterization
Vieira, Marta V.
;
Oliveira, Sara M.
;
Amado, Isabel R.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
11-Jun-2019
3D-printed functional cookies fortified with A. platensis: evaluation of its antioxidant potential and physicalchemical characterisation
Vieira, Marta V.
;
Oliveira, S. M.
;
Amado, I. R.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
6 - Nanoparticles of lactoferrin for encapsulation of food ingredients
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
;
Martins, Joana T.
;
Pinheiro, A. C.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
2020
8th International symposium on delivery of functionality in complex food systems (DOF 2019)
Vicente, A. A.
;
Boland, Mike
;
Livney, Yoav D.
Editorial em revista
Acesso aberto
2016
Active and intelligent packaging for milk and milk products
Soares, N.
;
Silva, C.
;
Santiago-Silva, P.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
30-Jun-2021
Active carboxymethylcellulose-based edible films: influence of free and encapsulated curcumin on films' properties
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
;
Costa, Maria J
;
Maciel, Luís C
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mar-2017
Advances in Food Nanotechnology
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Pinheiro, A. C.
;
Ramos, Óscar L.
, et al.
Capítulo de livro
Acesso restrito UMinho
Ago-2018
Advances in nutraceutical delivery systems: From formulation design for bioavailability enhancement to efficacy and safety evaluation
Gonçalves, Raquel F. S.
;
Martins, Joana T.
;
Duarte, C. M. M.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2015
Advances in preservation of fruits and vegetables with bioactive coatings
Molina, R.
;
Vicente, A. A.
;
Aguilar, Cristóbal N.
Artigo
Acesso aberto
2005
Aging of immobilized brewing yeast in a continuous bubble-column reactor
Brányik, Tomáš
;
Lehnert, Radek
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
Jul-2021
Algal proteins: Production strategies and nutritional and functional properties
Geada, Pedro
;
Moreira, Catarina
;
Silva, Maria João
, et al.
Artigo
Acesso aberto
6-Nov-2022
Alginate particles for encapsulation of phenolic extract from Spirulina sp. LEB-18: physicochemical characterization and assessment of in vitro gastrointestinal behavior
Machado, Adriana R.
;
Silva, Pedro
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Alginate-based beads and core-shell capsules loaded with corn oil for potential delivery of functional compounds
Martins, Vasco D. F.
;
Cerqueira, Miguel A.
;
Fuciños, Pablo
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Alginate/chitosan nanoparticles for encapsulation and controlled release of vitamin B2
Azevedo, Maria Alexandra
;
Bourbon, A. I.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
12-Out-2013
Aloe Vera bagasse extracts as potential control of postharvest fungal diseases
López, M.
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
;
Rodríguez-Jasso, D.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto